Contacteaza-ne: +40 720 633 504
Limitele exista pentru ca noi sa invatam sa le depasim
Contacteaza-ne: +40 720 633 504

Servicii

Activitatea noastra consta in procesul de transformare a ideilor in realitate
Atelierul Concept Jupiter Lab ofera servicii care pornesc de la design, proiectare, modelare 3 D si care ajung pana la productie, finisare, asamblare si montaj. Fie ca este vorba de amenjarea unei spatiu sau despre fabricarea unei piese de mobilier, ne aflam intr-un proces continuu de materializare a ideilor noastre.
Pentru a ne usura munca si pentru a con-lucra intr-un mod eficient, am dezvoltat un sistem de lucru alcatuit din trei etape pe care noi le denumim : visul, planificarea si actiunea.
Dreaming Planning Doing


Eficacitatea este deviza muncii noastre, aceasta caracteristica fiind esentiala in orice proces de creatie
Echipa noastra elaboreaza proiecte optimizate si adaptate tehnologiei disponibila in atelier. De asemenea, in scopul protejarii mediului, echipa Concept Jupiter anticipeaza problemele procesului de creatie, in scopul diminuarii timpului de productie si a economizarii resurselor disponibile.
Pentru realizarea proiectelor mai inedite, o etapa de prototipaj si de optimizare este uneori indispensabila. Cu cat un proiect este mai complex, cu atat sansele de a trece de mai multe ori prin cele trei etape sunt mai mari. Pe de alta parte, un proiect simplu sau bine definit poate trece doar prin unul din serviciile noastre.