Contacteaza-ne: +40 720 633 504
Limitele exista pentru ca noi sa invatam sa le depasim
Contacteaza-ne: +40 720 633 504

Proiectare

:
Modelare 3D

Proiectarea 3D este o etapa esentiala in amenajari interioare sau creare de obiecte.
Serviciul consta in elaborare detaliata a spatiului ce trebuie amenajat sau a obiectelor ce doresc a fi create, intr-un format electronic pe calculator, ce permite vizualizarea spatiului sau a obiectelor intr-o maniera realista . Procesul electronic permite vizualizare obiectelor cu materiale, texturi si culori fidele realitatii.
Proiectarea 3D este o resursa importanta pentru a previzualiza proiectul final inainte de a fi realizat.

P
Proiectare

Scapa de griji ! Iti oferim servicii complete de proiectare pentru productie si elaborare fisiere in format electronic pentru utilaje CNC. Proiectarea este o etapa esentiala in materiaizarea proiectului tau, iar exeprinta noastra in prelucrarea CNC constituie un factor important in optimizarea proceselor tehnologice si diminuarea timpilor de productie si a pierderilor de materiale ramase in urma prelucrarilor.

s
Jocuri educationale

Fie ca este vorba de studiu sau comercializare, jocurile au un rol esential in procesul de invatare si pot constitui un aliat perfect cand avem nevoie sa explicam un proces complex intr-o maniera simpla.
Echipa noastra ofera servicii complete de proiectare, de la elaborarea pieselor si a solutiilor tehnice, pana la productie si asamblare.
Gama de materiale utilizabile este impresionanta, iar productia cu ajutorul mijloacelor thenologice din laborator miscoreaza timpul de productie si creaza un impact vizual impresionant.

u
Inventica si optimizare

Serviciul de Incevtica si Optimizare porneste de la nevoia de perfectionare sau reinterpretare a unor produse afate in stadiu de proiect sau deja existente. Ele pot fi atat produse de serie mica cat si produse fabricate la scara larga ce necesita modificari menite sa reduca timpul si conturile de productie sau pur si simplu o reimprospatare pentru cresterea valorii adaugate si marirea probabilitatii de vanzare.


Proiecte recente

Pentru alte informatii nu ezita sa ne contactezi


Contact Info

Bd. Theodor Pallady 287 Et.4 Sector 3 Bucuresti
+40720633504